Billiga smycken online som ser dyra ut

     
Billiga smycken kan faktiskt vara himla snygga, bara man skapar och behåller myten kring dem och inte avslöjar priset om någon frågar! Tricket är att bära upp dem snyggt och kombinera dem skickligt med en passade outfit. Har man sedan hittat något originellt är det ännu bättre. Det får smycket att se mycket mer exklusivt ut även om det var billigt. Online finns massor av olika shoppar som ägs av amatördesigners och dessa brukar inte vara dyra. Ändå kan man där köpa de mest bedårande smycken med en mycket personlig touch!

Just online brukar man kunna hitta riktigt billiga smycken som samtidigt är originella. Kolla runt på bloggar, se vad andra har köpt och rekommenderar. Vill du till och med ha chansen till gratis smycken så anordnas det faktiskt ganska många bloggtävlingar på det här temat. Gör så här: Plocka fram Google, allas vår favoritsökmotor. Skriv in +smycken +tävling i sökfältet. Gå sedan till Fler verktyg och klicka på "senaste veckan" så att du får de mest aktuella sökresultaten. Då får du upp de senaste bloggtävlingarna som lottar ut smycken. Kanske får du då också några bra tips på billiga shoppar.

Om jag ska rekommendera en bra shop där man kan köpa billiga smycken online så vill jag faktiskt slå ett slag för Maisstore. De har riktigt bra priser och snygga saker som ser lite dyra ut. Och det är just precis det här åtminstone jag är ute efter. Jag vill inte ha något som ser ut att ha trillat ut från en tuggummiautomat. Samtidigt vill jag inte betala jättemycket pengar heller då jag tröttar ganska fort på smycken och andra accessoarer. (Vadå, alla har vi ju humörsväningar? Se det som ett privilegium! ;)


Stort halsband silver


Det här halsbandet från Maisstore är stort men ändå inte blaffigt. Det är uppseendeväckande men inte pråligt. Vackert till en enkel klädsel med få andra detaljer. Endast 149 kronor. Men shhhh, tala inte om priset för någon!!!

En annan billig shop för smycken online är JFR. Alla har råd att handla där. De är ganska stora när det gäller ear cuffs som är ett nytt trendigt sorts smycke. Det är ett hänge som man fäster i ytterörat, ibland i kombination med ett vanligt örhänge.


Ear cuff fjäder


Här ser ni en ear cuff från JFR. Fjädrar och andra indianmotiv är inne nu. Även "riktiga", fluffiga fjädrar finns på örhängen och inte bara här utan det kan man se lite överallt. Kenza är en av dem som man har sett det på.


Billigt pärlarmband


Detta pärlarmband kostar endast 39 kronor hos Carolaeden. Så där glammig kan man alltså bli för det ringa priset. Det var bara ett exempel på vad man kan hitta online. Poängen med att ha många smycken hemma är ju att kunna matcha dem exakt till varje kombination av kläder och nu har det blivit möjligt även utan H&M:s massproduktion (inte för att det är något fel på H&M men det syns på något sätt om grejer kommer därifrån).


Smycken online Billiga smycken online Personliga smycken Silversmycken online
Namnsmycken Herrsmycken Guldsmycken online Dödskalle smycken