Personliga smycken som är one of a kind

     
Personliga smycken som speglar ens karaktär, som får andra att beundra och fråga, som kanske till och med bara finns i ett enda exemplar? Det tycker i alla fall jag är minst sagt häftigt. För vad är egentligen mer personligt än just smycken? De ska vara som en melodi som ackompanjerar ens stil i övrigt eller vad säger du?

Idag har alltfler tröttnat på att köpa sina smycken från stora varuhus och butiker såsom H&M och Glitter. Man vill helt enkelt ha något mer originellt och något man är ensam om. Vem har inte varit med om att se samma eller ett liknande smycke som man själv har i sin ägo på någon annan? Så personliga smycken eller kanske till och med sådana som tillverkas på beställning är helt rätt! Numera går det att få tag på den här typen av smycken online och de behöver faktiskt inte vara så fasligt dyra heller. Många up and coming designers har slutat sina vanliga jobb för att satsa på smycken på heltid.

Här skulle jag vilja tipsa om var åtminstone jag har lyckats hitta personliga smycken online. Först och främst brukar jag titta in hos Tigerguld, kanske är det för att jag har en personlig anknytning till designern av smyckena, Anna Lindell. Hon gör inte bara väldigt personliga smycken utan även pärldjur du kan själv beställa en avbild av ditt eget husdjur. Hon använder mycket pärlor i sina smycken.


Stiligt personligt halsband


Se bara på denna utsökta skapelse! Ett verkligt personligt halsband. Tigergulds smycken tillverkas i liten upplaga och det är stor chans att du kommer att vara ensam om dem.


Silverberlock


En silverberlock från Annalunda. Den drar alldeles säkert till sig blickar. Den ser nästan antik ut samtidigt som den är modern och väldigt konstig. I like! Äkta silver och sötvattenspärla. 850 kronor.

Viktorias smycken är minst sagt personliga då de endast tillverkas i ett exemplar. De erbjuder även namnsmycken och barnsmycken.


Berlock hjärta


Denna berlock i form av ett hjärta har en handgjord stil och är lite kringelikrokig som i alla fall jag gillar. Det gör smycket ännu lite mer personligt på något sätt. Här hittar vi mycket pärlor och silver. Viktoria gjorde, precis som många andra designers, i början bara smycken till släktingar och vänner men har nu börjat sälja till allmänheten. Denna approach brukar vara vanlig just när man gör väldigt personliga smycken. Hon gör även smycken på beställning.


Smycken online Billiga smycken online Personliga smycken Silversmycken online
Namnsmycken Herrsmycken Guldsmycken online Dödskalle smycken