Dödskalle smycken - inte bara underground!

     
Smycken med dödskallar var länge någonting som bara hårdrockare och punkare använde. Någonting som fick de flesta att titta till och som många tyckte var extremt. Men på senare år har dödskalle smycken blivit en trend. De passar ihop med alla möjliga stilar, allt från boho till nästan elegant. Det finns olika sorters dödskalle smycken. Dels de klassiskt rockiga som ofta är lite hemska och läskiga. Men också söta dödskallar med t.ex. rosa och strasstenar. Det finns också riktigt dyra och fina sådana här smycken.

Vi kan hitta dem lite varstans. Tänk först ut vilken stil på dödskalle smycken du vill ha så ska vi guida dig i djungeln och visa var de finns.

Vill du ha riktigt klassiskt punkiga dödskallar, lite blaffiga saker som du aldrig någonsin kommer att få en komplimang av din mormor för, ja, då finns bara ett enda märke. Nämligen Alchemy. Alchemy carta har tillverkat grymma, tunga smycken sedan hårdrockens barndom. Vackra saker som får en att spärra upp ögonen och förundras, skrämmas. En par återförsäljare av Alchemy här i Sverige är Gothic Shop och Sweden Rock Shop.

Alchemy smycken

Är du snarare ute efter sagoaktiga, söta, fast ändå inte sockersöta monstersmycken? Då har vi den perfekta stoppen för dig, nämligen Älva Jewellery.

Dödskalleörhängen

Deras blå skallar kommer definitivt dra avundsjuka blickar till sig från såväl hårdrockare som flickiga tjejer. Jag skulle till och med våga gå så långt att jag säger att du utan problem skulle kunna köpa dem till din mamma i födelsedagspresent.


Coola dödskalle halsband

På eBay finns billiga halsband med dödskallar. Eller vad sägs om 15 kronor inklusive frakt? Ingen ovanlighet på denna fantastiska sajt. För när det kommer till skallar kan man inte ha för många. Det är bra att ha några att välja mellan.

Dödskallehalsband

Varför inte en stor, lite blingig sak som denna? För att hitta dessa saker söker du på "skull" som betyder dödskalle på engelska (det vet ju de flesta, men många stavar det fel).


Dödskallering helt rätt för många typer av smaker

Det är inte bara Fantomen som får ha dödskallering. Även om de flesta ringar som säljs där ute inte kan öppna någon grotta så är de ändå magiska på sitt sätt.

Tradera är ett bra ställe att leta efter dödskalleringar på. Det smartaste är om man går in på kategorin Smycken och sen Ringar och söker på dödskalle därifrån (så får man fler träffar, annars är det alltid svårt att veta hur många som särskrivit och nämnt ordet ring i titeln osv.).


Smycken online Billiga smycken online Personliga smycken Silversmycken online
Namnsmycken Herrsmycken Guldsmycken online Dödskalle smycken