Herrsmycken - en guide!

     
Konstigt nog kan det vara rätt så svårt att hitta herrsmycken. Ibland kan man köpa ett smycke som man själv tycker är ett herrsmycke men erkänn att det inte sällan kan vara svårt att veta säkert om man tycker det är maskulint eller ej. Jag kan åtminstone ändra mig då och då och tänka: "Nej, det här var nog ett damsmycke trots allt. Fast jag vet inte." På senare år har det dock blivit lättare att hitta grejer till män via nätet och därför har jag sammanställt denna lilla guide.

Tradera kan man hitta herrsmycken (länken går direkt till kategorin), de brukar åtminstone ha flera hundra annonser inne åt gången. Här kan du också se olika underkategorier och som vi kan se är manschettknappar ganska vanliga men det finns även mycket annat. Men det här är inte de enda herrsmyckena som finns på Tradera utan de har även många unisexsmycken för olika undergroundstilar såsom rock, punk och rasta. Det beror lite på personens som ska ha det smak.

Jag vet ett ställe där det just nu finns 383.663 herrsmycken till salu. Japp, detta är endast sektionen för herr. Jag talar förstås om Ebays avdelning "Menís Jewelry". I menyn till vänster ser du de olika kategorierna: Bältesspännen, armband, halsband, ringar, berlocker, manschettknappar, slipsnålar och lite till. Du ser också en siffra inom parentes som anger hur många enheter i varje kategori som finns till försäljning just nu. Kryssa gärna för Buy it Now för att slippa alla auktioner samt även att föremålet ska vara New with tags och New without tags. Du kan sätta ett maxpris och göra om sökningen. Det var ett förslag. Saker från Kina eller Hong Kong brukar vara billigast och ibland även erbjuda fri frakt. Du behöver oftast ett PayPal-konto för att kunna handla här vilket är bra då man inte behöver ge ut sitt kreditkortsnummer. Handla bara från användare/försäljare som har över 97% positiva betyg.

När jag köpte smycke till min pojkvän köpte jag från Semiprecious som har både smycken för herr och för dam. Det blev en berlock av lapis. Av någon anledning tycker jag att lapis är ganska maskulint, särskilt de som har lite gula stänk i sig (detta lär även vara ett tecken på att det är bra kvalitet på lapisen). Ornamenteringen runt omkring gör sitt till förstås och kan vara avgörande för om man tycker det är dam eller herr.

Spana gärna in Zylber också. Den butiken är smart för där kan man välja smycken efter stil. Det finns t.ex. undergroundstilar såsom grunge, goth och punk. Här och var skymtar en och annan attiralj som vore perfekt för en kille.


Smycken online Billiga smycken online Personliga smycken Silversmycken online
Namnsmycken Herrsmycken Guldsmycken online Dödskalle smycken