Högst personliga namnsmycken

     
Det blir allt populärare med namnsmycken, dvs. halsband, armband, berlocker och ringar där man antingen graverat in ett namn eller ett budskap eller har satt samman olika lösa bokstäver som bildar ett namn. Det är en omtyckt gåva till en pojkvän/flickvän, dop, födelsedagar, barn, förlovningar, årsdagar, jubileum, mors dag etc. Förutom tekniken för själva bokstäverna kan man säga att det finns två sorters leverantörer av namnsmycken: De som jobbar med färdiga (vedertagna, vanliga) namn och de som kan skriva vilket namn eller vilken hälsning som helst. Nu kanske du vet lite mer vad du är ute efter? I så fall går vi vidare till guiden till var du kan hitta dessa olika varianter!

Tradera kan du göra en sökning på "namnsmycke" (i singular) och då får du upp olika säljare som gör gravyr, stansning och liknande. Många av dem kan skriva precis vad du vill men kolla först vilket antal bokstäver de accepterar. Det är lite olika, en del kan bara göra 6 bokstäver, andra kan göra 10 osv. Vissa är till fast pris, andra är auktion men de som är på auktion brukar återkomma med sitt erbjudande.

Nästa ställe där du kan hitta relativt billiga namnsmycken är eBay. I sökrutan skriver du in "name jewelry". Eller så kan du skriva in något mer specifik som "name necklace" (namn halsband) eller "name bracelet" (namn armband). Du kan sätta maxpris och även kryssa för Buy it Now så att du slipper auktioner. Det är viktigt att kolla om de kan skriva vilket namn som helst eller om de bara använder vanliga, internationella namn. Har du tur och söker just ett sådant namn (t.ex. Lisa, Sara eller Peter) så är det förstås bara att tuta och köra. Däremot typiskt svenska namn såsom Engla kan vara svåra att hitta hos dem som inte erbjuder vilket namn som helst. Å Ä Ö kan nog också vara svårt att få hos denna typ av försäljare.


Namn halsband

Namn halsband med berlock

Två av flera tusen namnhalsband som finns att köpa på eBay. Ett vanligt pris verkar vara ca 160 kronor. Men har du ett vanligt namn kan du få dem för omkring en 50-lapp.


Namnsmycken silver

Namnsmycken i äkta silver finns på Tradera och eBay som beskrivits ovan. Här är ett exempel på en ring som kan graveras av en säljare på Tradera:

Namn ring gravyr

Ett ställe på nätet där man kan köpa namnhalsband, namnarmband, namnringar, parsmycken och även smycken med namn specifikt för barn är Minanamnsmycken.se. Där kan man också välja om man vill ha dem i sterling silver, guldplätering och äkta silver med ett band av läder.


Smycken online Billiga smycken online Personliga smycken Silversmycken online
Namnsmycken Herrsmycken Guldsmycken online Dödskalle smycken