Supersnygga silversmycken online

     
En god nyhet när det gäller just silversmycken är att alla passar i det! Visste du att många inte passar i guld? Personer med blek eller rödlätt hy brukar klä betydligt bättre i silver. Även om guld utstrålar status så är det många som tycker att silver helt enkelt är snyggare. Det är också mer neutralt. Här vill jag ge lite tips på var du kan hitta snygga och billiga silversmycken online.

Ringar kan vara lite riskabelt att skicka efter online! Det är någonting man gärna vill ska sitta som en smäck men som sällan gör det. När det gäller det här brukar jag titta på priset. Är det en billig ring go for it liksom! Men är det något lite dyrare kanske jag tänker efter ett par gånger. Jag tänker också så här: Om det är en stor ring kan man faktiskt tejpa och lägga in lite papper som inlägg. Men om det är en jättenätt, vacker ring kanske det inte är att rekommendera.

Annars går det alltid att skicka tillbaka smycken man köpt online, kanske att man är lite extra nojig bara jämfört med om det är t.ex. ett par strumpor.

Snygga silversmycken köper du online med fördel hos Ur och Penn. Jag gillar dem för att de är classy! Moderna och stilrena det uppskattas i alla fall av mig. Vi har sett dem i Veckorevyn otaliga gånger och deras priser passar alla plånböcker. De har även andra smycken än silversmycken, dessa ligger i kategorin Bijouterier i stället.


Silversmycke i form av hjärta


Detta vackra hjärta från Ur och Penn tycker i alla fall jag var himla fint i sin enkelhet.

Sen har vi shoppen Annalunda som säljer mycket silversmycken. Deras stil är tidlös, vacker, diskret och mycket smakfull. Samtidigt, precis som namnet antyder, är de annorlunda.


Silverarmband från Annalunda


Vill ha! Sött, vackert, originellt allt på samma gång.

Vill du inte köpa silversmycken online kan jag tipsa om två fysiska butiker i Stockholm. Den ena är Silverboden precis vid tunnelbanan Gamla Stan som har smycken designade av en som själv står i shoppen. Alltså jag dör vilka fina saker! Såå speciella. Gå dit och botanisera, du kommer älska dem. Inte alltför dyrt heller faktiskt även om man skulle kunna tro det.

Den andra butiken som säljer silversmycken är Galaxy på S:t Eriksgatan 48. My god! Här finns allt du kan önska dig. Indiansmycken, mindre ädla men ack så vackra stenar (typ turkoser, labradoriter osv.) och silversmycken föreställande olika figurer, t.ex. djur, musikinstrument och redskap. Galaxy har levererat i decennier gå dit!


Smycken online Billiga smycken online Personliga smycken Silversmycken online
Namnsmycken Herrsmycken Guldsmycken online Dödskalle smycken