Guldsmycken för vigsel, förlovning, dop osv.

     
Om du tänker köpa guldsmycken online är det viktigt att kontrollera så att försändelsen skickas rekommenderat (REK) eller på något sätt försäkras. Det är även bra om det är öppet köp, särskilt på t.ex. ringar som kanske inte är lagom.

Man kan faktiskt köpa guldsmycken på Tradera. Gå bara till den här sektionen ( http://www.tradera.com/smycken-adelstenar-24 ) och titta efter Guld i den underkategori du söker guldsmycket i, t.ex. armband, halsband, herrsmycken, örhängen. Det finns också en kategori i varje underkategori som heter Guldpläterade om det snarare är det du vill ha. Det kanske är smartast att köpa från en butiksannons och egentligen ska man inte köpa dyra saker från någon säljare som inte är bedömd, inte har så många omdömen eller som har många negativa omdömen och lågt betyg. Samma sak gäller här, personen eller butiken måste skicka rekommenderat eller försäkrat på annat vis. Kontrollera hur högt belopp som ersätts om varan skulle försvinna på Posten.


Guldörhängen

Ett exempel på ett par guldörhängen som auktioneras ut på Tradera. I skrivande stund finns ca 1500 produkter i kategorierna som är märkta med "Guld". Pantbankerna som finns online har också auktioner av guldsmycken. Men som alltid på nätet kan det vara svårt att se riktigt hur smycket ser ut och man vill ju gärna veta när det gäller så stora summor pengar. Vissa smycken, såsom ringar, måste även provas.

En av de absolut största webbutikerna som säljer guldsmycken online är Hedbergs Guld & Silver. De har smycken för alla tillfällen och både i äkta guld och silver. De är populära inför förlovningar, dop och bröllop m.m. och har även speciella kategorier för herrsmycken och barnsmycken. De har ett års garanti och levererar fraktfritt vid beställningar som överstiger 1000 kronor. De har en hel månads ångerrätt vilket ju är bra om man beställt en present i god tid som sedan inte är lagom. De kan även göra gravyr på vigsel- och förlovningsringar, detta kostar mellan 50 och 65 kronor.

Slutligen skulle jag vilja dela med mig av en sak som hände mig en gång och som kanske kan vara bra att tänka på för andra. Jag fick en bismarcklänk i födelsedagspresent. Tyvärr var den alldeles för stor och kunde t.o.m. ha varit farlig då den lätt skulle fastnat i dörrhandtag och liknande. När vi gick tillbaka och bad att få den förkortad, något som alltså skulle leda till att länkar guld togs bort, meddelade de i affären att inga pengar kunde återbetalas för det förlorade guldet. Bismarcklänken hade ett fast pris, hette det. Detta var deras policy som vi fick acceptera, men därför vill jag göra andra uppmärksamma på att fler butiker kan ha denna typ av policy! Det kan vara bra att känna till hur de förhåller sig till den här typen av frågor innan köp.


Smycken online Billiga smycken online Personliga smycken Silversmycken online
Namnsmycken Herrsmycken Guldsmycken online Dödskalle smycken